EsSenSe Health & Recover

 

Praktijk EsSenSe heeft haar krachten gebundeld met Recover. 

Het doel hiervan is om iedereen die een operatie moet ondergaan maximaal te ondersteunen. Ten eerste om de ingreep zo goed mogelijk te doorstaan en ten tweede om te werken aan een zo snel mogelijk herstel. De drie belangrijke factoren die hierbij een rol spelen zijn voeding, beweging en mindset.

De therapeuten en coaches van EsSenSe dragen binnen de totaalaanpak zorg voor de peiler mindset. Onderzoek heeft uitgewezen dat psychologische factoren invloed hebben op het verloop van ziekte en herstel op korte en lange termijn. Het is dan ook van groot belang, dat je mentaal en emotioneel in balans bent als je een operatie ondergaat. Dit geldt zowel voor de periode voorafgaand aan de ingreep alsook in de herstelperiode erna.

De therapeuten en coaches van Team EsSenSe zijn gespecialiseerd om mensen hierbij te begeleiden. Ben je al geopereerd? Ook dan kun je bij ons terecht om te werken aan een beter en sneller herstel. 

Het team draagt gezamenlijk een brede visie op gezondheid waarbinnen iedereen een eigen specialisatie heeft. Wanneer je je aanmeldt kijken we naar jou als persoon, naar de operatie die je krijgt (of had), wat je nodig hebt en wie hier het beste bij aansluit.

Ga hier naar de website van Recover en lees alles over de andere ondersteunende peilers binnen de totaalaanpak voor een goede fysieke en mentale gezondheid.

*Bij de aangeboden behandeling zijn geen contra indicaties bevonden.

Adres
Watersley 34, 6132 KA, Sittard
Maak een afspraak

046 410 5266
Praktijk Essense
Werken aan het bewust ZIJN van ons gevoel.